Havsnära lokaler i Vasa

Arbeta i trivsamma lokaler i en unik fabriksmiljö. Brändö Företagscentrum har ett oslagbart läge: inom promenadavstånd från såväl havet, Vasa centrum och dess tjänster som högskolecampus.

Tegelväggarnas berättelse – från bomullsfabrik till kontorslokaler

Brändö Företagscentrums lokaler har sanerats i en kulturhistoriskt värdefull, över 160 år gammal fabriksfastighet.

Våra tjänster förbättrar din arbetsdag

Bada bastu i fabriksskorstenen

Skorstenens representationsbastu kan hyras ut för upp till 20 personer. Njut av unikt bastubad i strandens runda fabriksskorsten!

Mer avslappnade möten

Ryck dig loss från arbetet och håll ett mer avslappnat möte i Flipped Room. Här kan du slappna av och spela biljard mellan mötena. Ha en rolig arbetsdag!

Service bekvämt

Vi betjänar kunder i vår servicepunkt från måndag till fredag. Vår egna fastighetsskötselpersonal sköter mindre reparationer effektivt.

Brändö Företagscentrum utvecklas

Brändö Företagscentrum betjänar sina kunder på stadens bästa plats. De trivsamma lokalerna som sanerats i den kulturhistoriska miljön utvecklas hela tiden.

Nyheter

I Brändö Företagscentrum påbörjas en omfattande renovering – först i tur står byggnad F11

I sommar går startskottet för Brändö Företagscentrums omfattande renoveringsprojekt. Först ut är byggnad F11, där renoveringsbehovet är som störst. Inom de kommande tio åren planeras även en uppdatering av de övriga lokalerna i Brändö Företagscentrum.