Toimitilat

Vuokraa toimitilasi inspiroivasta ympäristöstä!

Hyvää työpäivää merenrantatoimistoon

Palosaaren Yrityskeskuksen toimistoissa on varaa mistä valita. Tarjoamme monipuolisia ja joustavia toimitiloja erikokoisille ja erityyppisille yrityksille. Ratkomme joustavasti asiakkaiden toimitilatarpeita, olipa kyse suuremmista tai pienemmistä kokonaisuuksista. Tarvittaessa muokkaamme tiloja asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Inspiroivat puitteet

PYKin upea tehdasmiljöö merenrannalla on inspiroiva paikka työnteolle. Kauniista korkeista ikkunoista tulvii valoa ja rouheat punatiiliseinät huokuvat vanhaa tehdaskulttuuria. 

Tarjoamme eri kokoisia toimistoja, joiden tyyli vaihtelee karkeammasta erittäin edustavaan. Minkä tyyppinen toimitila palvelisi sinua parhaiten?

Meillä työskentelevät yritykset pääsevät myös verkostoitumaan keskenään toimistojen yhteisissä oleskelu- ja keittiötiloissa.

> Lue lisää rakennusten tarinasta

Palveluiden ääressä

Kun vuokraat toimitilasi PYKilta, voit nauttia monista lisäpalveluista helposti. Alueella on useita ravintoloita sekä pohjoismaiden suurin kuntosali. Vieressä on korkeakoulukampusalueet ja tiedekirjasto. Vaasan keskustan palvelut ovat myös kävelyetäisyydellä.

Palosaaren Yrityskeskus tarjoaa monipuolisia palveluita vuokralaisilleen aina kiinteistönhuollosta pakettien säilytykseen ja pysäköintipaikoista vartiointiin.

> Näin palvelemme vuokralaisia

Vapaat toimitilat

Rakennus F2 1.krs nro 120

 • Osoite: Wolffintie 36
 • Pinta-ala: 18,5 m²
 • Kerros: 1. krs

Tila sijaitsee kellotornin oikealla puolella. Tilassa on iso ikkuna, joka avautuu sisäpihalle. Samassa kerroksessa on yhteinen keittiö- ja taukotila, jota kaikki kerroksen käyttäjät voivat hyödyntää.

Kerroksessa on kaksi neuvottelutilaa, joita voi vuokrata tunneittain ja käytävällä on 1 hengen äänieristetty työtila.

Tiedustele vapaata toimitilaa tästä.

Rakennus F2 2.krs nro 24-25

 • Osoite: Wolffintie 36
 • Pinta-ala: 47 m²
 • Kerros: 2. krs

Toimitila sijaitsee toisessa kerroksessa ja siinä on kaksi suurta ikkunaa, jotka avautuvat sisäpihalle. Tilan muotoilu noudattaa kauniisti tornin linjoja. Samassa kerroksessa on myös keittiö- ja taukotila, jota kaikki kerroksen käyttäjät voivat hyödyntää.

Rakennuksessa on hissi.

Tiedustele vapaata toimitilaa tästä.

Rakennus M10 4.krs nro 408

 • Osoite: Wolffintie 36
 • Pinta-ala: 43 m²
 • Kerros: 4. krs

Toimitila sijaitsee neljännessä kerroksessa, ja siinä on matala ikkuna, josta avautuu näkymä merelle. Samassa kerroksessa on viihtyisä keittiö- ja taukotila.
Rakennuksesta löytyy hissi.

Tiedustele vapaata toimitilaa tästä.

Rakennus F13 rannalla

 • Osoite: Wolffintie 36
 • Pinta-ala: 347 m²
 • Kerros: 1. krs

Kesäkuussa vapautui viehättävä toimitilakokonaisuus, joka odottaa innokkaasti uutta vuokralaista. Tämä erillinen yksikerroksinen rakennus sijaitsee meren rannalla tarjoten upeita näkymiä. Tila on valoisa ja tilava luoden avaran tunnelman. Lisäksi siellä on kaksi pienempää huonetta, keittiö sekä kaksi wc:tä.

Rakennuksen edessä on lämpötolpilla varustettuja parkkipaikkoja.

Tiedustele vapaata toimitilaa tästä.

Rakennus F2 3.krs nro 10

 • Osoite: Wolffintie 36
 • Pinta-ala: 19 m²
 • Kerros: 3. krs

Tämä tila sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja siinä on iso ikkuna, josta avautuu upea näkymä merelle.

Samassa kerroksessa on Kehräämö-niminen neuvottelutila sekä viihtyisä yhteinen keittiö-/taukotila. Rakennuksessa on myös hissi.

Tiedustele vapaata toimitilaa tästä

Katso vapaita tilojamme myös täältä

Ota yhteyttä

Katja Antila

kiinteistöassistentti

+358 50 359 8541

Aiheeseen liittyvää

Varaa kokoustilat kätevästi

Varaa haluamasi kokoustila helposti. Tarjolla on monipuolisesti varusteltuja 14–40 hengen neuvottelutiloja.

 

Palveluiden ääressä

Kun varaat toimitilasi PYKilta, voit nauttia monista lisäpalveluista helposti. Alueella on useita ravintoloita ja jopa pohjoismaiden suurin kuntosali.

 

Sauno pyöreässä tehdaspiipussa

Piipun edustussauna on vuokrattavissa jopa 20 hengen porukalle. Nauti ainutlaatuisista löylyistä rannan pyöreässä tehdaspiipussa!